Rahoitus ja vakuutukset vaihtoautollesi Tuusulasta

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ajoneuvon hankinta Kivihaan Auto Oy:ltä Tuusulasta käy joustavasti sopivan rahoituksen ja asiantuntevien automyyjiemme avulla. Tarjoamme sinulle täydellisen rahoituspalvelun. Hoidamme puolestasi myös kaikki vakuutuksiin ja rekisteröinteihin liittyvät käytännön järjestelyt.

Rahoitusvaihtoehdot

Osamaksurahoitus tekee mieleisesi ajoneuvon ostamisesta hieman helpompaa. Hoidamme puolestasi kaikki rahoitukseen liittyvät käytännön järjestelyt, myös rekisteröinnit. 

Käytämme tuttuja ja turvallisia Santanderin ja SVEA Economin autorahoituksia, jotka mahdollistavat auton maksamisen sinulle sopivissa kuukausierissä. Lisäksi myös kätevä Saldo-autorahoitus on käytettävissä. 

Rahoitus onnistuu kauttamme myös muihin rahoitusyhtiöihin näin halutessasi. Automyyjämme neuvoo rahoitusratkaisun, joka sopii parhaiten juuri sinun budjettiisi.

Nyt uutuutena kauttamme Santanderin ajoneuvoleasing 

Santanderin ajoneuvoleasing on vaivaton tapa hankkia uusi ajoneuvo yrityksesi käyttöön. Saat ajoneuvon käyttöösi kiinteällä kuukausivuokralla 2–4 vuodeksi. Auto toimii vakuutena ja sopimuskauden päättyessä voit joko vaihtaa auton uuteen tai myydä sen eteenpäin. 

Myyjämme sekä Santanderin asiantuntevat asiakaspalvelijat ja laaja yhteistyöverkosto takaavat sinulle miellyttäviä ajokilometrejä sopimuksen ajaksi. Voit valita räätälöidyistä tuotteista juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Santanderin ajoneuvoleasing

Vakuutukset ja rekisteröinnit

Kun ostat auton osamaksulla, tulee sinun ottaa autollesi sekä liikenne- että kaskovakuutus. Hoidamme puolestasi kaikki vakuutuksiin liittyvät käytännön järjestelyt. Vakuutukset ja bonussiirrot onnistuvat kauttamme edullisesti jokaiseen vakuutusyhtiöön. Halutessasi saat paketoitua osamaksun kuukausierän yhteyteen edullisen Fennian Liikennekaskon.

Lue lisää Fennian Liikennekaskosta