Yli 25 vuotta vaihtoautoja

Kivihaan Auto Oy on vuonna 1991 perustettu autoliike. Toimintamme alkoi Helsingin Haagasta ja siirtyi vuonna 1994 nykyiselle paikalleen Tuusulan Hyrylään.

Yhden miehen yrityksestä menestyväksi autotaloksi

Alkujaan yhden miehen yritys on laajentunut vuosien saatossa yhdeksästä alan ammattilaisesta koostuvaksi autoliikkeeksi. Liikevaihto on noussut vuosi vuodelta autoalaakin koetelleista suhdannevaikutuksista huolimatta. Myynnin kasvun myötä myös yrityksen liiketiloja on jouduttu kasvattamaan useita kertoja, kuitenkin samassa kiinteistössä. Liikevaihtomme oli vuonna 2006 16 miljoonaa euroa. Kivihaan Auto Oy on saanut AAA-luottoluokituksen.

Korkealuokkaisia vaihtoautoja moneen tarpeeseen

Yrityksemme on erikoistunut valikoitujen vaihtoautojen myyntiin. Myymme vuosittain lähes 1000 autoa aina perheautoista edustusluokan autoihin ja kaikkeen siltä väliltä. Valikoimiimme kuuluu myös kevyt kuljetuskalusto, jonka saatavuuteen olemme panostaneet merkittävästi viimeisten vuosien aikana.

Pakettiautot ovat tärkeä osa tarjontaamme - Pakettiautojen erikoisliike

Suurin osa autoistamme koostuu pakettiautoista. Meillä on varastossa runsas repertuaari erilaisia pakettiautoja, joita olemme myyneet paljon varsinkin yritysten tarpeisiin. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme asiantuntevasti mitä monipuolisimmissa pakettiautohankinnoissa.

Rehellinen ja hyvä palvelu – tervetuloa viihtymään mukaville autokaupoille!

Toimintaamme kehitetään jatkuvasti silmällä pitäen autoalan kiihtyvää kilpailua. Panostamme niin autojemme kuin palvelumme laatuun. Periaatteitamme ovatkin rehellinen sekä hyviin tapoihin kuuluva, palvelualtis toiminta. 

Tavoitteemme on, että ajoneuvon hankinta on sinulle mahdollisimman helppo ja miellyttävä kokemus. Kun saavut liikkeeseemme, esittelemme mielellämme autovalikoimaamme,  josta löydämme yhdessä varmasti parhaan ratkaisun juuri sinulle!

Tervetuloa,

Anttila Jari
Toimitusjohtaja

Rahoitus ja vakuutukset

Ajoneuvon hankinta käy joustavasti sopivan rahoituksen ja asiantuntevan automyyjämme avulla. Tarjoamme sinulle täydellisen rahoituspalvelun.

Osamaksuahoitus tekee mieleisesi ajoneuvon ostamisesta hieman helpompaa. Hoidamme puolestasi kaikki rahoitukseen liittyvät käytännön järjestelyt, myös rekisteröinnit. Käytämme tuttuja ja turvallisia Santanderin ja SVEA Economi:n autorahoituksia, jotka mahdollistavat auton maksamisen sinulle sopivissa kuukausierissä. Lisäksi myös kätevä Saldo autorahoitus käytettävissä. Rahoitus onnistuu kauttamme myös muihin rahoitusyhtiöihin näin halutessasi. Automyyjämme neuvoo rahoitusratkaisun, joka sopii parhaiten juuri sinun budjettiisi.

Rahoitusleasing

Nyt uutuutena kauttamme Santander leasing palvelut.

Ajoneuvoleasing on vaivaton tapa hankkia uusi ajoneuvo yrityksesi käyttöön. Myyjämme, Santanderin asiantuntevat asiakaspalvelijat ja laaja yhteistyöverkosto takaavat miellyttäviä ajokilometrejä leasingsopimuksen ajaksi. Voit valita räätälöidyistä tuotteista juuri sinun tarpeeseesi sopivan leasingvaihtoehdon.

Rahoitusleasing on kiinteällä kuukausivuokralla oleva vuokrasopimus autosta, jonka saa 2-4 vuoden pituisella ajalle. Auto toimii vakuutena ja sopimuskauden päättyessä voit joko vaihtaa auton uuteen tai myydä kohteen eteenpäin. Kohteelle määritetään sopimusta tehdessä jälleenmyyntiarvo sopimuskauden loppuun arvioidun ajomäärän mukaan. Asiakkaalla on siis mahdollisuus vuokranpalautuksiin sopimuksen lopussa, kun ajoneuvo on hyvin pidetty ja huollettu. Kysy rohkeasti sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva räätälöity ratkaisu!

Vakuutukset ja rekisteröinnit

Kun ostat auton osamaksulla, tulee sinun ottaa autollesi sekä liikenne- että kaskovakuutus. Hoidamme puolestasi kaikki vakuutuksiin liittyvät käytännön järjestelyt. Vakuutukset ja bonussiirrot onnistuvat kauttamme edullisesti jokaiseen vakuutusyhtiöön. Halutessasi saat osamaksun kuukausierän yhteyteen paketoitua edullisen Fennia Liikennekaskon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää